torsdag 4 mars 2010

Den röd/gröna sopkvasten

Den rödgröna oppositionen har visat Sveriges väljare vilka sopkvastar de kommer att använda om de tar över makten efter valet. Stora kvastar som bl.a. skall sopa bort avdraget för hushållstjänster (RUT) som har gett flera tusen nya jobb.

Att låg- och medelinkomsttagare skall få mindre stress i vardagen och få sina livspussel att gå ihop är inget för den röd/gröna oppositionen. De vill göra detta till en lyx förunnat ett fåtal höginkomsttagare i Sverige.

Den röd/gröna sopkvasten skall se till att andelen svartjobb ökar i vårt land. Allt fler skall ut i arbetslöshet och allt färre människor skall få avtalsenliga löner, pensionsavsättningar, försäkringar och tillgång till socialförsäkringssystemet som tex. sjukpenning och a-kassa. Otryggheten skall sopas in i våra hem med stora svep.

RUT-avdraget har gett tusentals familjer i Sverige mer tid tillsammans. Äldre personer och stressande barnfamiljer har haft råd att betala för möjligheten att få mer tid och kraft över till annat än snöröjning, trädgårdsarbete och städning.

Vänstersidans besked att avskaffa RUT vid en valseger hotar många arbetstillfällen och många familjers frihet.

Låt den röd/gröna sopkvasten stå kvar inne i städskrubben.