onsdag 7 september 2011

Debatten mot fossilgas på Öland har startat

Nu är det dags att sprida vårt budskap. Aktionsgruppen mot Fossilgasutvinning på Öland (AMFÖ) har massor av information varför vi anser att fossilgas på Öland är en omöjlighet. En debatt måste komma igång för att nå ut med aktionsgruppens budskap. Bra start är följande debattinlägg som publicerades i Barometern den 5 sept 2011.
http://www.barometern.se/reagera/debatt/fossilgas-pa-oland-en-omojlighet(2927972).gm

Barometerns ledarsida den 7 sept 2011 var en ren fröjd att läsa. "Högt pris för gasprojekt på Öland" belyste exakt de farhågor som AMFÖ och så många ölänningar har ang vårt grundvatten och vår miljö. Läs den här:
http://www.barometern.se/ledare/hogt-pris-for-gasprojekt-pa-oland(2930532).gm

Vår Fackbook-grupp (Aktionsgruppen Mot Fossilgasutvinning på Öland) växer och växer. Nu är vi snart 300 medlemmar som följer den information och debatt som sker på sidan. Fantastiskt att se hur medlemmar strömmar till. Det är många som är hungriga på information och delaktighet. Gå med DU också!
https://www.facebook.com/#!/groups/236301353080949/

Vår namninsamling har nu nått över 300 st...och fler vill vi skall skriva under. Bidra gärna med din namnunderskrift via denna länk och SPRID den gärna. Du behövs!
http://www.namnlista.se/nej-till-fossilgasutvinning-pa-oland/

Aktionsgruppen arbetar vidare mot fossilgasutvinning på Öland. Vad blir nästa steg?

Fortsättning följer....