onsdag 2 september 2009

"Allas vår Chatrine"

"Allas vår Chatrine" skall sluta i Riksdagen!! Jag ser direkt denna inspirerande kvinna framför mig stå och fäkta med sina armar när hon engagerat har ett budkap att förmedla. Finns tusen saker som jag skulle vilja säga om Chatrines fantastiska gärning under sina 18 år i Riksdagen men ibland har man inte ord för vad man vill uttrycka bara för att man överhopas av känslor. Jag låter Barometerns ledarsida den 1 sept beskriva exakt vad jag vill förmedla:

"Den mest effektiva och sannolikt också djärvaste av länets riksdagsledmöter, kristdemokraten Chatrine Pålsson Ahlgren, meddelade på måndagen att hon skulle sluta under hösten. Därmed mister länets borgerlighet en stark profilerad företrädare. Hon har tillhört den markerat vårdcentrerade delen av dagens kristdemokrati, vilket har märkts i hennes linje när det gäller socialpolitik, vård och familjepolitik. Här har hon vågat stå för vad många tycker, och tagit debatten inte bara på hemma- utan också på bortaplan".
Ser fram emot att få ha vår "fäktande" kristdemokrat mer hemma i länet.
Lycka till med dina nya äventyr, Chatrine!!!

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Vilken härlig beskrivning, Nina! Kul att mitt foto kommer till användning för att illustrera Chatrines "fäktande"!

Nina sa...

Tack Gudrun! Satt och funderade på om det var mitt eller ditt foto jag publicerade och konstaterade att det var mitt. Vi båda sprang omkring på distiktsstämman och plåtade. Sedan byter vi ju alltid foton med varann...och bevisligen vet jag inte vem som tagit vilka i slutändan. Skärpning, Nina!!! :-)